IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Let op! Er wordt gewerkt aan deze site. Het Rpg gedeelte is op dit moment gesloten, maar maak gerust gebruik van het algemene gedeelte. Bedankt voor het begrip.

Deel | 
 

 Landkaart en gebieden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riptide
Admin
avatar

Man
Aantal berichten : 382

BBA Profiel
Roedel: Blackblood Alliance
Rang: Gamma
Partner: Tikiya

BerichtOnderwerp: Landkaart en gebieden   zo 15 dec 2013, 01:18

In welke omgeving leven de BBA wolven?
Het is niet geheel duidelijk waar het BBA verhaal zich afspeelt. Wel is er een kaart gemaakt met daarop de territoria van de verschillende roedels en groepen en is daarbij in grote lijnen te vinden in wat voor soort klimaat zij zich bevinden.

Waarom is dit belangrijk?
Op deze manier kun je je zo goed mogelijk inleven in de BBA personages en kun je nog realistischer Rpg'en.

De landkaart


De landkaart inclusief territoria


Greater North
De Greater North is het territorium van de Arctische wolven. Het is het noordelijkste gebied van het hele land. Het is een zeer koud gebied, dat bijna altijd bedekt ligt met sneeuw. Om het gebied heen zijn gletsjers van vele honderden meters hoog te vinden. De gletsjers zijn goed bereikbaar, maar er is altijd lawinegevaar. Hier zijn ook grotten te vinden die voor goede bescherming zorgen tegen sneeuwstormen en lawines. Tussen de hoge gletsjers liggen uitgestrekte toendra's. Deze zijn bijna altijd ondergesneeuwd; alleen in de lente is er kans om de mossen op de grond te zien. Vanuit de gletsjers stromen kleine rivieren, kreken, naar de toendra. Door het steile oppervlak dat ze afleggen stromen ze snel, en zullen ze niet zo snel bevriezen. Ook zijn er rond de gletsjers gletsjermeren te vinden; meren bestaande uit water van gesmolten gletsjers. In de richting van Inaria ligt de taiga; een uitgebreid stuk naaldwoud. Dit is het vruchtbaarste stuk in het gebied en hier is de meeste kans op voedsel. In het algemeen is voedsel schaars. De meeste kans op prooien is in de lente, wanneer de rendieren naar de toendra komen voor het verse mos.

Inaria
Inaria is het territorium van de Inaria wolven. Het is een vruchtbaar stuk land ten zuiden van de Greater North, ten oosten van Alteron en Stoneclaw en ten noorden van de Badlands en het Mensendorp. In Inaria bevinden zich grote, uitgestrekte stukken woud waar zich een overvloed aan voedsel bevindt. De bomen zijn kleurrijk en trekken veel leven aan. Ook de uitgestrekte graslanden vormen een goede bron van voedsel voor de wolven. Ook hier is het vruchtbaar en een perfecte plek voor de roedel om te jagen. Hier en daar liggen grotten verscholen, haast onvindbaar. Alleen de wolven van Inaria weten deze grotten te vinden. Ze vinden hier rust, kunnen slapen of de ondergrondse rivieren bezoeken. Bij de verblijfplaats van de wolven ligt een groot, rustgevend meer, een prachtige plek omgeven door kleurrijke bomen. Inaria grenst in het westen aan Stoneclaw. Over de grens stroomt een bijna uitgedroogde rivier. Dit is de perfecte plek voor een ontmoeting met een Stoneclaw sabeltandtijger. In het oosten wordt Inaria overschaduwd door de Zilveren Bergen, een prachtig gebergte dat moeilijk te beklimmen is, maar een fantastisch uitzicht biedt over Inaria. In het noorden, tussen Inaria en de Greater North, bevindt zich het Nardir merengebied. Dit is een drassig, haast moerasachtig stuk land vol met meren en kleurrijke begroeiing. De Badlands bevinden zich ten zuiden van Inaria en Alteron ligt ten westen, aan de andere kant van Stoneclaw.

Stoneclaw
Stoneclaw is het territorium van de sabeltandtijgers. Er is lange tijd vrede geweest tussen de wolven van Inaria en de sabeltandtijgers, maar het land heeft zijn beste tijd gehad en de sabeltandtijgers neigen naar het vruchtbare Inaria te komen. Stoneclaw telt vele uitgestrekte droge graslanden, waar nog regelmatig kans is op prooien. Kleinere prooien zijn te vinden in het gebergte in het westen, wat Stoneclaw scheidt van Alteron. In dit gebergte bevinden zich de Diego Hoogtes, een stuk gebergte bestaande uit scherp getande kliffen. Ook is er veel droog land te vinden, waar vrijwel geen prooien te vinden zijn. Wel zijn er verkoelende grotten waar de grote katten zich graag ophouden en stromen er hier en daar nog wat vruchtbare rivieren door het gebied. In het oosten grenst Stoneclaw aan Inaria, waar over de grens een bijna uitgedroogde rivier stroomt. Ten zuiden van Stoneclaw bevinden zich de Badlands en het Mensendorp en ten noorden ligt de Greater North.

Badlands
De Badlands, een groot gebied ten zuiden van de Greater North, Inaria, Stoneclaw en Alteron en ten oosten van het Mensendorp, is het gebied waar de Blackblood wolven naartoe zijn verbannen. Het is alles behalve vruchtbaar en prooien zijn schaars. Het grootste gedeelte bestaat uit droog land; woestijn en uitgedroogde grond. Tussen de Badlands en Stoneclaw is een iets vruchtbaarder stuk land; de Aryion savannes. Deze stukken prairie bevatten meer groen en prooidieren dan het droge land van de Badlands. Overdag is het hier, op het droge land van de Badlands, bijna niet te harden, terwijl het er 's nachts behoorlijk kan vriezen. Hier zijn alleen kleine prooien te vinden. In het oosten bevinden zich de Rode Bergen, een eveneens onvruchtbaar stuk land. De wortels van de bergen zorgen voor verkoeling, maar er is hier wel gevaar voor steenlawines. Er zijn veel ondergrondse rivieren, die te vinden zijn in grotten. Door het gebied stroomt één rivier vanuit Inaria, die uitmondt in de oase. Dit is het meest vruchtbare stuk land van de Badlands en hier zijn de Blackbloods dan ook wat vaker te vinden. Er zijn hier wat comfortabele plekken in de schaduw van de palmbomen en er is genoeg water voor de hele roedel. Een perfecte plek voor de Blackbloods om uit te rusten, eten te zoeken, te praten, te genieten of te piekeren. Verder zijn er nog vochtige grotten waar de Blackbloods ook graag verkoeling zoeken. Hier kunnen ze ongestoord praten, plannen maken, uitrusten, voor de jongen zorgen en het schaarse voedsel verzamelen. Ten zuiden van de Badlands is alleen maar woestijn te vinden.

Alteron
Alteron, het territorium van de duistere Alteron wolven, ligt ten zuiden van de Greater North, ten westen van Stoneclaw en Inaria en ten noorden van de Badlands en het Mensendorp. Het heeft als klimaat een gematigd regenwoud en is daarom warm maar vochtig. Het grootste gedeelte bestaat uit regenwoud, waarin veel prooien ronddolen, maar waar het moeilijk is om te jagen. Er bevindt zich een lange, brede rivier in het gebied die voor veel vruchtbaarheid zorgt. Daarnaast zijn er aardig wat bergen en kliffen te vinden. Ten oosten van Alteron ligt de zee, dus heeft het gebied een kustgebied. Er zijn ook veel vochtige grotten te vinden waar de Alterons zich kunnen verschuilen. Direct ten zuiden buiten Alteron ligt een moerasland waar de wolven liever niet komen.

Mensendorp
In dit gebied leven de mensen met hun honden. Het gebied ligt ten zuiden van de Greater North, Inaria, Stoneclaw en Alteron en ligt ten westen van de Badlands. Het bestaat voor het grootste deel uit wouden. Ten midden van deze wouden steekt een immense bergpiek boven het gebied uit, vanwaar een goed overzicht te zien is van het omliggende terrein. In het oosten liggen de Badlands; dit gebied wordt van het Mensendorp gescheiden door een rivier, het laatste vruchtbare ten oosten van het Mensendorp. In het westen is de zee; dezelfde zee waar Alteron aan ligt. Tussen de wouden en de zee is een kleine strandstrook te vinden. In het woud bevindt zich het dorp waar de mensen verblijven in tipi's. Direct boven het Mensendorp ligt het Aloude Woud, een donker en dichtbegroeid oerbos. In het noorden van dit bos, aan de kant van de Badlands, bevindt zich Featherfur, een stuk kleurrijker en minder dichtbegroeid stuk bos waar dwalende wolven vaak terecht komen.

Vragen? Twijfel er niet aan om contact op te nemen!

MvG,

Het BBA-Team

_________________

Tseck out mer bats
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tarunyada.deviantart.com/
 
Landkaart en gebieden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Blackblood Alliance :: Algemeen :: Informatie :: BBA-
Ga naar: