IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Let op! Er wordt gewerkt aan deze site. Het Rpg gedeelte is op dit moment gesloten, maar maak gerust gebruik van het algemene gedeelte. Bedankt voor het begrip.

Deel | 
 

 De Fury

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riptide
Admin
avatar

Man
Aantal berichten : 382

BBA Profiel
Roedel: Blackblood Alliance
Rang: Gamma
Partner: Tikiya

BerichtOnderwerp: De Fury   ma 16 dec 2013, 04:22

Wat is de Fury?
De Fury is een genetische fout bij Blackblood wolven. Het is geen superkracht of iets anders bovennatuurlijks. Het is eigenlijk gewoon een adrenaline stoot; een spontane uitbarsting van energie. Het is geen superkracht, maar bij een adrenaline stoot kom je tot je maximale; je bent op je snelste en sterkste. Dus sneller en sterker dan gewoonlijk.

Wat gebeurd er tijdens de Fury?
Tijdens de Fury voelt de Blackblood geen angst, bezorgdheid of twijfel voor zijn fysieke grenzen. Ze voelen geen pijn en stoppen niet uit zichzelf; alsof iemand anders ze in controle heeft. De Fury is een immense inspanning dat resulteert in uitputting. Onder het effect van de Fury verdwijnt de pupil en lijken de ogen licht te geven. Alles lijkt langzaam te gaan en te verdoezelen. Personen, objecten en vormen smelten samen en lijken misvormd.

Is de Fury iets goeds?
De Fury is niet bedoeld om iets goeds of kwaads te zijn. Het kan handig zijn in een gevecht, maar het zorgt uiteindelijk voor uitputting. Het is niet altijd een voordeel. Wanneer je in de Fury zit, vecht je niet met je vaardigheden en sluwheid, maar je wordt wild en valt aan zonder erbij na te denken. De Fury is zeer dodelijk, niet alleen voor de tegenstander, maar ook voor de Blackblood in Fury zelf. Als de Blackblood bijvoorbeeld een dodelijke wond heeft en in Fury is, zal deze niet stoppen en door blijven vechten tot zijn dood. In de Fury val je ook niet alleen je tegenstander aan; je valt iedereen, dus ook je vrienden en degenen die je probeert te beschermen.

Hoelang duurt de Fury?
De Fury duurt maar ontzettend kort. Achteraf zal de Blackblood vrijwel meteen flauwvallen door extreme uitputting. Bij het wakker worden zal de Blackblood hevige pijnen ervaren door de hoeveelheid stress door de Fury. Ook zullen ze achteraf alle pijn voelen die ze tijdens het gevecht in de Fury niet hebben gevoeld.

Wie krijgen de Fury?
Alleen Blackbloods en wolven met Blackblood bloed kunnen de Fury krijgen.

Mag de Fury gebruikt worden tijdens het Rpg'en?
Dit mag, maar houdt het zo realistisch mogelijk. Zorg dat je bovenstaande info goed hebt doorgenomen en alles begrijpt, zodat je de Fury goed na kan spelen. Zorg ook dat de effecten van de Fury duidelijk terugkomen.

Verwante topics


Heb je nog vragen, klopt er iets niet of is er een onduidelijkheid? Neem gerust contact op!

MvG,

Het BBA-Team

_________________

Tseck out mer bats
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tarunyada.deviantart.com/
 
De Fury
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Blackblood Alliance :: Algemeen :: Informatie :: BBA-
Ga naar: