IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Let op! Er wordt gewerkt aan deze site. Het Rpg gedeelte is op dit moment gesloten, maar maak gerust gebruik van het algemene gedeelte. Bedankt voor het begrip.

Deel | 
 

 Verhaal

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riptide
Admin
avatar

Man
Aantal berichten : 382

BBA Profiel
Roedel: Blackblood Alliance
Rang: Gamma
Partner: Tikiya

BerichtOnderwerp: Verhaal   di 17 dec 2013, 07:09

Wat houdt de Blackblood Alliance in?
Dit verhaal, verzonnen door Kay Fedewa en Erin Siegel, gaat over een groep Blackbloods die wordt verbannen uit hun thuisland. Hieronder volgt een samenvatting van het op dit moment bestaande verhaal.

In Inaria leefde een roedel wolven, geleidt door de alfa's Greyback en Whitewind. Naast deze gewone wolven leefde er ook een speciale groep wolven: de Blackbloods. Deze wolven waren de Elite Guard van de Inariaanse wolven en hun doel was hen te beschermen tegen onheil. Blackbloods kregen deze status bij de Inariaanse wolven omdat zij groter en krachtiger waren dan de normale wolven.
Jaren heerste er vrede en deed de Elite Guard goed werk met de bescherming van de wolven in Inaria. Swiftkill, een jonge Blackblood wolf, had zichzelf bewezen en wist Captain van de Elite Guard te worden. Alfa's Greyback en Whitewind spraken hoog over haar en er was zelfs een rumoer dat Swiftkill later alfa zou worden.
Op een dag was er een feestelijke jacht waar zowel Inariaanse wolf als Blackblood aan meedeed. Swiftkill, als Captain van de Elite Guard, was opgedragen op de nog maar 2 maanden oude pups van de alfa's te passen. De oudere dochter van Greyback en Whitewind, Rapier, had gehoord over het rumoer dat Swiftkill later leiding zou nemen en was jaloers. Samen met haar volgelingen had ze een complot gesmeed tegen zowel haar ouders als de Blackbloods. Ze liet haar volgelingen Swiftkill aanvallen, terwijl ze zelf het hol met de pups in dook. Swiftkill verdedigde zichzelf, maar hield haar nog altijd aan haar eed de Inariaanse wolven te beschermen. Uiteindelijk wist ze de wolven van zich af te schudden en volgde Rapier het hol in. Daar lag Rapier, op het moment de nog maar 2 maanden oude pups te doden. Swiftkill probeerde de pups uit het hol te krijgen, maar door haar woede jegens Rapier kwam de Fury opzetten. Zo begon een bloedstollend gevecht. Uiteindelijk nam de Fury zijn tol en Swiftkill werd getroffen door extreme uitputting. Ondanks dat Rapier er zwaar aan toe was, had Swiftkill deze strijd niet gewonnen; in haar woede had ze per ongeluk de twee pups gedood. Door de shock en uitputting zakte ze ineen naast de kleine lichaampjes, terwijl Rapier -ongemerkt- het hol verliet.
Het duurde niet lang voordat de Inariaanse wolven voor het hol stonden. Swiftkill werd eruit gesleurd en voor de boze alfa's achtergelaten. Rapier loog tegen haar ouders dat zíj degene was die de pups tegen Swiftkill probeerde te verdedigen. De alfa's gaven opdracht om Swiftkill te doden, maar Bloodspill kwam tussenbeide toen Whitewind de taak af wilde maken. Ook de Blackbloods waren teruggekomen en stonden allemaal achter Swiftkill om haar te verdedigen. Uiteindelijk werd hen verbanning als straf opgelegd.
Zo verloren de Blackbloods hun status als Elite Guard, werden zij verbannen uit Inaria en kwamen terecht in de onvruchtbare Badlands. Inaria wordt nu regelmatig aangevallen door de aan het westen grenzende Stoneclaw sabeltandtijgers doordat de Blackbloods er niet meer zijn om ze te verdedigen.

Verwante topics


Als er vragen of onduidelijkheden zijn, wacht dan niet of om je vraag te stellen.

MvG,

Het BBA-Team

_________________

Tseck out mer bats
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tarunyada.deviantart.com/
 
Verhaal
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» 'Een nooit verteld verhaal' over Indo's
» Schapelle Corby - Bali bajes
» 12-09-'14 presentatie 'Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd'
» Uitzending gemist: Het verhaal van Anneke van Loggem en haar piloot Ros
» Het verhaal achter de foto's.... 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Blackblood Alliance :: Algemeen :: Informatie :: BBA-
Ga naar: